Vacays coming up!

Då va det dags att börja planera in sommarens Junkstylebesök! Onlinebokningen är alltid uppdaterad med våra tider men för er som undrar så har vi semester så här:

Camilla v. 27 – 30

Evelina 29 – 31

Martina 31 – 35

Välkomna att boka!

We did it again!

11 februari kammade “Cammie” hem titeln Årets frisör i kategorin Dam!! En stor ära och väldigt roligt för Junkstyle! Stort Grattis, hip-hop hoooray!

 

Stort tack till Sandra a.k.a Minihesten/Hockey-sandra Persson för rockin´ that hairdo!!!

Mucho love!!

Nominerad i Årets frisör 2017!

Vi gjorde det!! Varsin nominering i samma kategori igen, men denna gången i kategorin Dam!  Vi är väldigt stolta över detta och ser med spänning fram emot den 11 februari 2017 då tävling avgörs uppe i Stockholm. Då åker vi upp till huvudstaden med varsin modell för att vara med på live-momentet på dagen och sedan blir det gala på kvällen då vinnarna presenteras! Så himla kul! Håll tummarna för oss:)

Här är våra bidrag!

 

 

Ok blekfisar! We can help :) Nu kan ni boka in spray-tan hos oss! För 350:- så slipper ni ångesten att hoppa i bikinin eller shortsen vid premiären!

Att tänka på innan ert besök är att har duschat samma dag, skrubbat er ( utan olje-baserade produkter) ej insmord! Deo och make-up kan ni ta bort här på salongen innan behandlingen!

För att boka ring till salongen 031-166461 besöket tar ca 15 min!

Vi ses!

Onlinebokning!

Vi är nu båda två väldigt uppbokade på salongen vilket är superkul! Men det finns en liten nackdel med detta och det är att det ibland tar lång tid för oss att hjälpa er som ringer med att hitta en tid! Vi vill såklart försöka underlätta detta både för er och vår skull, därför kommer vi nu att prova online-bokning. Detta är helt nytt för oss så vi kommer att testa oss fram för att se vad som funkar bäst! Länken hittar ni längst upp på vår hemsida under fliken Boka tid!

Är du ny kund och vill boka tid för färg eller slingor så rekommenderar vi ändå att du ringer, om vi inte svarar lämna ett meddelande så återkommer vi för att prata om hur lång tid som behövs för ditt besök! Även om du som är stammis vet med dig att du vill gör en stor förändring med din färg så slå oss gärna en pling innan du bokar!