Onlinebokning!

Skrivet den 19 april, 2016 av Evelina & Camilla

Vi är nu båda två väldigt uppbokade på salongen vilket är superkul! Men det finns en liten nackdel med detta och det är att det ibland tar lång tid för oss att hjälpa er som ringer med att hitta en tid! Vi vill såklart försöka underlätta detta både för er och vår skull, därför kommer vi nu att prova online-bokning. Detta är helt nytt för oss så vi kommer att testa oss fram för att se vad som funkar bäst! Länken hittar ni längst upp på vår hemsida under fliken Boka tid!

Är du ny kund och vill boka tid för färg eller slingor så rekommenderar vi ändå att du ringer, om vi inte svarar lämna ett meddelande så återkommer vi för att prata om hur lång tid som behövs för ditt besök! Även om du som är stammis vet med dig att du vill gör en stor förändring med din färg så slå oss gärna en pling innan du bokar!

Be the first to leave a comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>