Om oss

Vi (Camilla & Evelina) har en lång historia tillsammans som startade på Toni & Guy 2005. 2007 tog vi gemensamt det stora steget och öppnade vår egen salong, Junkstyle! Vi  har under de senaste åren blivit en mycket framgångsrik salong och vunnit flera fina utmärkelser som bland annat Årets hårteam och Årets frisör.

Hos oss jobbar nu även Christine som vi arbetade tillsammans med under tiden på Toni & Guy. Efter 11 år är vi nu återförenade som ett riktigt dreamteam! Christine brinner lite extra mycket färg  och har under de senaste åren jobbat som utbildare inom färglära och färgteknik parallellt med salongsjobb.

 

Vi gör också en hel del jobb utanför salongen, mycket frilandsjobb så som fotograferingar, visningar och kurser. Vi har bland annat jobbat mycket med Mercedes Benz Fashion Week  och vi har alltid bra koll på vad som händer inom mode och hårtrender. Är du sugen på en förändring eller vill ha lite nya tips och ideér då är du alltid välkommen att boka in en kostnadsfri konsultation! Vi försöker ha genomgående miljötänk på salongen, alla produkter och färger vi jobbar med är Eco-friendly.

På Junkstyle erbjuder vi dig bästa tänkbara service och kunskap i en avslappnad och soft vardagsrumsmiljö som direkt får dig att känna dig som hemma. Slå dig ner, ta en kaffe och slappna av eller varför inte plocka upp datorn och passa på att jobba lite under tiden!

Varmt välkommen!