Om oss

Vi (Camilla & Evelina) har en lång historia tillsammans som startade på Toni & Guy 2005. 2007 tog vi gemensamt det stora steget och öppnade vår egen salong, Junkstyle! Vi  har under de senaste åren blivit en mycket framgångsrik salong och vunnit flera fina utmärkelser som bland annat Årets hårteam och Årets frisör.

Vi har ytterligare en superduktig frisör hos oss, Martina! Vi har tidigare jobbat tillsammans som ambassadörer för evo. Vi klickade så bra och blev superglada när hon ville bli en del av vårt team! Martina är otroligt kreativ och orädd! Hon är en stjärna när det gäller färgningar och är den enda av oss tre som i mån av tid tar bröllopsbokningar då hon även är utbildad make-up artist. Martina gör även mycket jobb utanför salongen såsom fotograferingar, modejobb, bloggjobb m.m. Det är också hon som sköter alla våra bilder till sociala medier såsom Facebook och instagram. Ni kan följa oss på junkstylegothenburg

Vi gör också en hel del jobb utanför salongen, mycket frilandsjobb så som fotograferingar, visningar och kurser. Vi har bland annat jobbat mycket med Mercedes Benz Fashion Week  och vi har alltid bra koll på vad som händer inom mode och hårtrender. Är du sugen på en förändring eller vill ha lite nya tips och ideér då är du alltid välkommen att boka in en kostnadsfri konsultation! Vi försöker ha genomgående miljötänk på salongen, alla produkter och färger vi jobbar med är Eco-friendly.

På Junkstyle erbjuder vi dig bästa tänkbara service och kunskap i en avslappnad och soft vardagsrumsmiljö som direkt får dig att känna dig som hemma. Slå dig ner, ta en kaffe och slappna av eller varför inte plocka upp datorn och passa på att jobba lite under tiden!

Varmt välkommen!